Update 16 maart Coronavirus

In alle Europese landen zijn infecties met het nieuwe Coronavirus bevestigd. In elk land houden de nationale gezondheidsautoriteiten (in Nederland: het RIVM - Nationaal Instituut voor Volksgezondheid en Milieu) de situatie voortdurend in de gaten.

Op dit moment zijn er verschillende beperkingen opgelegd voor de gebieden waar wij actief zijn. Zo zijn tot en met 6 april meerdere evenementen stilgelegd en zijn de horecavoorzieningen gesloten.

Wij volgen de instructies van de overheid en voeren, zolang zij geen beperking opleggen, de reizen uit zoals met onze gasten is afgesproken.

Onze gasten brengen het grootste deel van de dag [op het schip] door in de open lucht. In combinatie met een hogere mate van hygiëne aan boord kunnen de risico's op besmetting (en eventuele quarantaine) op ons schip tot een minimum worden beperkt.

Wij volgen de ontwikkelingen en als de omstandigheden dat noodzakelijk maken, passen wij ons beleid aan. Mocht er tijdens de reis een beperking opgelegd worden dan kunnen wij eventueel de route wijzigen.


We zullen dit bericht updaten wanneer nieuwe ontwikkelingen dit vereisen. Neem contact met ons op als er nog vragen zijn en/of als je problemen ziet met betrekking tot jouw reis aan boord van de Nieuwe Maen.Er zijn nog geen restricties opgelegd aan de scheepvaart en de cruises, maar omstandigheden waaronder de reis die iig valt voor 6 april zou moeten plaatsvinden zijn behoorlijk gewijzigd en we zijn bezig met het zoeken naar een goede oplossingen.

16-03-2020