Er-Varen en Be-leven

Haal het beste uit jezelf en elkaar.

Ont-stressen, ont-moeten, uitwaaien geeft liefde in je hart en stilte in je hoofd

Aan boord is een gemoedelijke sfeer. Door even in een andere wereld te stappen zet je even je gedachten op nul, je blik op oneindig en de tijd verloopt letterlijk anders.

samen komen 2023

July

29

SAT

Staande mast - 5 daagse stedentrip door Nederland

29 juli. Enkhuizen naar Zierikzee 3 aug.

Staande mast. 500,- p.p. vol pension excl. alcoholische dranken 1 augustus is het tevens supermaan, een extra belevenis op het water.

Staande mast - 7 daagse stedentrip door Nederland

28 aug. Zierikzee > 3 sept. Enkhuizen

Onze populaire Staande mast verlengd met op 31 augustus een supermaan 700,- p.p. vol pension excl. alcoholische dranken

staande mast route met nieuwe-maen.nl

STAANDE MAST ROUTE De doorvaart door een grote stad is een belevenis op zich. In de stad passeer je vele beweegbare bruggen en ook vaak een sluis. Wij passeren o.a.; Willemstad, Dordrecht, Gouda, Alphen a/d Rijn, Lisse, Haarlem en Amsterdam

Workshops en cursussen

May

05

FRI

Vrijlaten van je oerkracht

5-7 mei Enkhuizen 250,- p.p. vol pension

Hierbij gaan we terug naar een meer primitieve vaartocht. We gebruiken zo min mogelijk energie en drinkwater. (Niet douchen maar zwemmen. Je leert zelf zeep maken die geen belasting is voor het milieu. We maken samen veganistische maaltijden. Een paar steekwoorden; Volle maan, Wim Hof methode, Yoga en meditatie. Stilte wandeling. Alcohol vrij

Vrijlaten van je oerkracht

16-18 juni Enkhuizen

Oerkracht

Het lijkt complexer dan ooit .om te kiezen wat juist is. Meer windmolens? Meer duurzame energie? Hierbij slaan we een belangrijke stap over. Namelijk dat we met minder al veel impact kunnen maken. . Aan boord word je uitgedaagd om minder energie te gebruiken. Minder water te verspillen en een oerkracht in jezelf los te laten waardoor je vanzelf antwoorden en inzichten krijgt voor de rest van je leven. . Dus ga mee met ons nieuwe programma en leer gezonde veganistische maaltijden zelf te maken die smaakvoller en gezonder zijn dan de vleesvervangers uit de winkel .

Ga mee met ons programma vanuit Zierikzee

Een ouder en kind zeil week. Het zeilschip is hierbij het middel maar niet het doel.Uiteraard; we zeilen zoveel als mogelijk op de wind. Hoe duurzaam?. Maar we doen nog veel meer. We gaan snorkelen, zwemmen, op zeehonden jacht (met camera).

Vervolgens hebben we 3 weekenden voor alleengaanden. Om elkaar te ontmoeten, leren kennen en maken we vriendschappen voor het leven. Samen zeilen hijsen, overstag gaan, aanmeren, lachen, plagen en honderduit vertellen.

Alle maaltijden worden met wat hulp samen bereid.


Zeilen vanuit Zieirkzee

augustus

04

VR

Een ouder en kind (8-13 jr) 580,- p.p.

4-11 augustus 2023 Zierikzee

snorkelen, droogvallen, zeehonden spotten, zeemansknopen, leggen en touwen leren gooien,, zwemmen rond het schip…

Single zeilreis. € 355 + € 29 boekingskost

Zierikzee

11aug - 13 aug. 2023 (25-39 jr) 18/ aug - 20aug. /2023 (35-49 jr) 25aug - 27/aug/2023 (46-60 jr)

slaapplaats keuze

Als je met een meerdaagse tocht mee wilt maar je liever alleen of met z'n tweetjes in een kajuit wilt kan je dit tegen een meerprijs reserveren.

O            2p in 2p-hut      (+ € 60,- p.p.)

O            3p in 4p hut       (+ € 40,- p.p.)

O            2p in 4 p hut     { + € 100,-p.p.)

O            1p in 2p hut       ( + € 150,- p.p.)

O            1p in 4 p. hut ( + € 300,- p.p.)

Ons meerdaagse aanbod valt onder de garantie van STO Garant. Je kunt de voorwaarden van dezegarantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

Alle dagtochten of varen per uur valt niet onder de garantie van STO garant

Ont-moeten

Stilte als gereedschap. Je oerkracht ontdekken. Je bent wat je denkt.

Voor geintreseerden en belanghebbende geven wij meer informatie over de trainingen of workshop; "Leren van slachtoffers van seksueel misbruik".

Ons meerdaagse aanbod valt onder de garantie van STO Garant. Je kunt de voorwaarden van dezegarantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

Alle dagtochten of varen per uur valt niet onder de garantie van STO garant