Er-Varen en Be-leven

Haal het beste uit jezelf en elkaar.

WALVIS SAFARI Onder leiding van ervaren walvisonderzoekers leer je aan boord alles over de ecologie van walvisachtigen. Daarnaast krijg je uitleg over het fotograferen en identificeren van met name de bruinvis. We gaan de Oosterschelde op om te kijken naar bruinvissen. Voor meer informatie en cursusdata, bel of mail mij.

staande mast route met nieuwe-maen.nl

STAANDE MAST ROUTE De doorvaart door een grote stad is een belevenis op zich. In de stad passeer je vele beweegbare bruggen en ook vaak een sluis. Wij passeren o.a.; Willemstad, Dordrecht, Gouda, Alphen a/d Rijn, Lisse, Haarlem en Amsterdam

ont--stressen, uitwaaien

UITWAAIEN EN STILTE IN JE HOOFD Aan boord is een gemoedelijke sfeer. Door even in een andere wereld te stappen zet je even je gedachten op nul, je blik op oneindig en de tijd verloopt letterlijk anders.

Ontmoetingen in kleine groepjes

Weer heerlijk het water op en samen komen. Elkaar ontmoeten en mooie herinneringen maken. Ik hoop dat we dat snel weer kunnen en mogen doen. Voor alle zekerheid wil ik de groepjes klein houden en is het mogelijk om een cadeaubon te kopen naar eigen inzicht en vermogen. Deze kan worden ingewisseld en verrekend op de dag als we ook daadwerkelijk varen. Hiermee help je de Nieuwe maen nu alvast aan inkomsten en heb jij iets leuk om naar uit te kijken.