Er-Varen en Be-leven

Haal het beste uit jezelf en elkaar.

WALVIS SAFARI Hoe weet je waar de bruinvis boven water komt? Hoe maak je een foto van deze kustwalvis die in de Oosterschelde leeft? En hoe herken en identificeer je een individuele bruinvis? Onder leiding van ervaren walvisonderzoekers leer je aan boord alles wat je hierover moet weten. We gaan de Oosterschelde op om te kijken en zoeken naar bruinvissen.

staande mast route met nieuwe-maen.nl

STAANDE MAST ROUTE De doorvaart door een grote stad is een belevenis op zich. In de stad passeer je vele beweegbare bruggen en ook vaak een sluis. Wij passeren o.a.; Willemstad, Dordrecht, Gouda, Alphen a/d Rijn, Lisse, Haarlem en Amsterdam

ont--stressen, uitwaaien

UITWAAIEN EN STILTE IN JE HOOFD Aan boord is een gemoedelijke sfeer. Door even in een andere wereld te stappen zet je even je gedachten op nul, je blik op oneindig en de tijd verloopt letterlijk anders.

Ontmoetingen in kleine groepjes

Weer heerlijk het water op en samen komen. Elkaar ontmoeten en mooie herinneringen maken. Varen met kleine groepjes of prive instructies manoeuvreren kun je leren bij jouw aan boord. Ook als je altijd samen met je partner vaart is het belangrijk om zelf als matroos toch in alle omstandigheden je schip onder controle te hebben. Ik leer je graag hoe je die omstandigheden de baas word.

Ons meerdaagse aanbod valt onder de garantie van STO Garant. Je kunt de voorwaarden van dezegarantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

Alle dagtochten of varen per uur valt niet onder de garantie van STO garant