Er-Varen en Be-leven

Haal het beste uit jezelf en elkaar.

Regelgeving en keuringen

Varen met passagiers op een zeilschip vraagt een andere manier van varen dan met een ander schip zonder gasten.

De wet en regelgeving stelt eisen aan het schip, de mast en tuigage, brandbeveiliging en niet te vergeten ook aan de bemanning.
Naast de wet vind ik het belangrijk dat gasten zich bij mij aan boord prettig en veilig voelen. Er is een AED aan boord..

Corona virus en toekomst

Samen mooie momenten scheppen aan boord. Dat willen we heel graag weer. Maar de tijden zijn onzeker. Wat kan en mag wel en wat niet. Wil je met je gezin op vakantie? Dan heb je een groot voordeel, omdat gezinsleden gewoon dicht bij elkaar mogen komen. Als het allemaal straks weer kan dan wil je natuurlijk dat de datum dat jij kan ook beschikbaar is. Vul ons contact formulier in met jouw gewenste datum voor een vrijblijvende offerte.

En wil je boeken dan ben je meer dan welkom!!

Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid. Mocht je reis niet door kunnen gaan vanwege een Corona-maatregel, dan kun je de reis altijd verzetten of kosteloos annuleren. De (aan)betalingen gaan naar een derdegelden rekening zodat je ook je geld terug krijgt mocht de Nieuwe Maen failliet gaan.

Voor het voortbestaan van de Nieuwe Maen worden sponsors gezocht. Dit hoeven niet altijd grote bedragen te zijn. Vele kleine donaties maken ook het verschil. Hier de crowdfunding voor een donatie.


Ik ben op zoek naar medewerkers

In 2022 komt er zijdelings een Stichting om het mogelijk te maken om herintreders in de maatschappij een vaartocht of omscholingstraject te kunnen bieden. Denk daarbij aan mensen met een detentie, uit de verslaving of met beperking. Tevens gaat de stichting zich inzetten om de Nieuwe maen en haar gasten duurzamer te maken en staat scholing en onderzoek daarvoor centraal.

Ik zoek dan ook een notaris die dit kosteloos wil helpen realiseren en ook mensen die de functie van voorzitter, penningmeester en secretaris willen vervullen. Iemand voor marketing en pr. voor het project; Leren van slachtoffers van seksueel misbruik.

Hartegroet, Gaby