Er-Varen en Be-leven

Haal het beste uit jezelf en elkaar.

Regelgeving en keuringen

Varen met passagiers op een zeilschip vraagt een andere manier van varen dan met een ander schip zonder gasten.

De wet en regelgeving stelt eisen aan het schip, de mast en tuigage, brandbeveiliging en niet te vergeten ook aan de bemanning.
Naast de wet vind ik het belangrijk dat gasten zich bij mij aan boord prettig en veilig voelen. Daar passen wij onze tochten en zeilvoering graag op aan. Er is een AED aan boord..

Toekomst

Samen mooie momenten scheppen aan boord. Dat willen we heel graag weer. De aanvragen lopen daarom goed. Als jij ook met de nieuwe maen mee wilt, dan wil je natuurlijk dat de datum dat jij kan ook beschikbaar is. Vul ons contact formulier in met jouw gewenste datum voor een vrijblijvende offerte.

De (aan)betalingen van meerdaagse reizen gaan naar een derdegelden rekening zodat je jou (aan)betaling terug krijgt mocht de Nieuwe Maen failliet gaan.

Voor het voortbestaan van de Nieuwe Maen worden sponsors gezocht. Dit hoeven niet altijd grote bedragen te zijn. Vele kleine donaties maken ook het verschil. Hier de crowdfunding voor een donatie.


Ik ben op zoek naar medewerkers

In 2022 is er zijdelings een Stichting om het mogelijk te maken om herintreders in de maatschappij een vaartocht of omscholingstraject te kunnen bieden. Denk daarbij aan mensen met een detentie, uit de verslaving, met beperking of omscholen van ouderen. Tevens gaat de stichting zich inzetten om de Nieuwe maen en haar gasten duurzamer te maken en staat scholing en onderzoek daarvoor centraal.

Ik zoek nog iemand voor marketing en pr. voor het project; Leren van slachtoffers van seksueel misbruik.

Hartegroet, Gaby